En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu işaretleyerek "Bilgilerinizi Hüküm ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza amelî olarak alışverişleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıversiyon.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya kızıl gibi sair sarih renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın elan mehabetli görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok ışıldayan sıfır derin renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi yaratmak bâtınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbikî bir şekilde istediğiniz her şeyi yetkin bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak kucakin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Merasimsiz çizgilere sahip minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın çizgi estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir yüz vermek isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir fert katılanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat yerı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine komple ahenk sağlayıcı son aşama şık tasarımların mevzi aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin birlikte tasarrufından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı esnasında geçim az çok önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları konstrüksiyonlabilir.

Bu arada duvara bir zaman deprem salmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği gibi uygulamalardan da arkalama alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makaslamakmızdan ulaşabilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağdaş antrasit duvar boyas mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek için kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve huzurlu bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon antrasit gri dekorasyon nesil sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi ekseriyetle yoğun gri yahut yağız olarak goldfix teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta komple bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de öbür dekorasyon unsurlarıyla dört dörtlük bir entegrasyon içerisindedir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle çil çil zeminler ve kaplamalar ile alay malay bayağı başarılı bir uyuma sahiptir. Göz kamaştırıcı beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının verdiği gailesiz ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Doğal bunun huzurı dizi nötr bir renk seçerek elan sakin bir yaşam yerı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en oranlı renk seçeneğine siz hüküm verin!

Parlaklığını uzun seneler boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi oldukça düzgün bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page